Wandafwerkingen
Wij zijn niet alleen een allround schildersbedrijf, maar ook een stukadoorsbedrijf, waardoor we uitgesproken veelzijdig zijn op het gebied van wandafwerking. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden, van het aanbrengen van de eerste raaplaag tot en met de afwerking in de vorm van stukadoren, sausen en beplakken.Voor uw woonhuis of bedrijfsgebouw verzorgen wij de afwerking van nieuwe of het herstel van bestaande wanden.
Onderstaand geven wij enige voorbeelden van de meest gebruikelijke vormen van wandafwerking:

Stucwerk
Het stucwerk wordt gebruikt als laag op een ondergrond van diverse verschillende wanden en wordt geŽgaliseerd met gips. Na het opdrogen van het stucwerk op wand of plafond kunt u kiezen of u de wanden of plafonds afwerkt met sierpleister, sierwerk, muurverf of behang.

Behang
Wij zijn thuis in diverse wandafwerkingsmethoden, zoals behangen. U kunt behang bij ons bestellen of het zelf leveren. Het plakken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij plakken professioneel en zo goed als naadloos. Dit doen wij zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen.Spachtelputz
Als u op zoek bent naar een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie, dan is spachtelputz precies wat u zoekt. Hieronder ziet u twee voorbeelden van structuren die mogelijk zijn met spachtelputz.


Uiteraard behoren vele andere structuurnuances ook tot de mogelijkheden. En wat kleur betreft, zijn de opties onbegrensd. Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Spachtelputz is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 milimeter. De keuzevrijheid in structuur en kleur zorgt ervoor dat u uw wanden precies 'passend' kunt maken aan de rest van uw interieur. Een ander pluspunt van spachtelputz is dat het erg duurzaam is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw mooie muurdecoratie beschadigd raakt door bijvoorbeeld stoten. Dit alles maakt spachtelputz een ideale wanddecoratie. Het aanbrengen van spachtelputz is echter arbeidsintensief werk, en het moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat. Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van kwaliteit.

Glasweefsel
Dit is een nieuwe trend voor wandbekleding. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken.

Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt en het scheuroverbruggend is, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasvezel is verkrijgbaar in diverse dessins en toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex muurverf en andere verftechnieken.

Vof Schildersbedrijf star heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang.


Voordelen op een rij glasweefselbehang:

Renovatie: glasvlies laat scheuren of barsten verdwijnen en verstevigt de ondergrond.

Duurzaam: glasvlies garandeert een duurzame afwerking.

Vochtwerend: glasvlies is water- en vochtafstotend.

Stootvast: glasweefsel (of glasvezelbehang) vermijdt snelle beschadiging van de ondergrond en kwetsbare hoeken.

Strak resultaat: glasweefsel laat scheuren of barsten verdwijnen en zorgt voor een duurzame en egale wand.

Onderhoudsarm: glasweefsel is gemakkelijk schoon te houden. Een onderhoudslaag is minder snel nodig.

Overschilderbaar: glasweefsel is gemakkelijk en snel te overschilderen, is zeer decoratief en geeft een totaal nieuwe sfeer.

Vlamwerend: glasweefsel is in hoge mate vlamwerend en in combinatie met onbrandbare gipsplaat een veilige oplossing.

Geluiddempend: er is zelfs Glasvezelbehang die geluids-absorberend is.

Traditioneel behang: Glasvezelbehang met een niet al te grove structuur is zelfs goed te behangen met "traditioneel" behang.
 
© STAR SCHILDERWERKEN - Piccolo 41, 3068 HR Rotterdam - T. 06- 28 657 356- F. 010 456 7746
Copyright 2008 | Plat & Plat Webdesign