Binnen schilderwerk
Voor binnenwerk maken wij alleen gebruik van verfsoorten op waterbasis, ook wel water gedragenverf genoemd. Dit omdat het sinds januari 2000 verplicht is. Dus geen nare verflucht in uw woning. Wij gebruiken schuurapparatuur die aangesloten wordt op een stofzuiger zodat al uw meubelen stofvrij blijven.

Buiten schilderwerk

Voor het behoud van het houtwerk aan de buitenzijde van uw huis (deuren, ramen, kozijnen, dakgoten, boeiboorden, etc) is het van belang dat deze beschermd is tegen weersinvloeden door een goede verflaag. U kunt een hoop extra geld en werkzaamheden besparen door uw huis eens in de vier jaar te laten onderhouden.

Vaak branden wij de onderdorpels af om ze daarna 2 maal in de grondverf te schilderen en 2 maal af te schilderen, want onderdorpels zijn vaak het eerste die onderhoud nodig hebben.
Wij beschikken over de laatste technieken om houtrot te herstellen. Allereerst wordt het rotte deel verwijderd. Het verwijderde gedeelte wordt of door onze timmerman vervangen of het gat wordt opgevuld met woodfill een knoertharde houtvervanger, waarna het geheel piekfijn wordt afgewerkt zodat er geen verschil is tussen het gerepareerde en het oude gedeelte van het kozijn.
Hoogte is geen probleem voor ons, daar wij een steiger in gebruik hebben die tot 12 meter hoog kan worden opgebouwd zodat zelfs dakkapellen, waterborden en windveren goed bereikbaar zijn. Al onze ladders en steigermateriaal zijn volgens de norm gekeurd.
 
STAR SCHILDERWERKEN - Piccolo 41, 3068 HR Rotterdam - T. 06- 28 657 356- F. 010 456 7746
Copyright 2008 | Plat & Plat Webdesign